House for sale

495000€

3 bedrooms 190 square meters

Immoweb code : 11300472
Immoweb code : 11300472

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
190 square meters livable space
460 square meters of land
Available date : 01/27/2025

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In het dorpje Geel-Bel vinden we deze prachtige woning die grondig werd gerenoveerd van 2018 t/m 2020 en afgewerkt met hoogwaardige materialen.
Gelijkvloers:
Bij het binnenkomen worden we verwelkomd in een kleine maar gezellig inkomhal, die direct toegang biedt aan de grote leefruimte met aansluitend de eetplaats en een volledig geïnstalleerde open keuken met eiland. Naast de keuken bevindt zich nog een ruimte die dienst doet als berging. Op het gelijkvloers hebben we nog een tussenhal die toegang geeft tot de volledig geïnstalleerde badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele lavabo. Daarnaast bevinden zich nog een grote wasplaats met ingebouwde kasten, een grote slaapkamer die momenteel is gebruikt als bureelruimte en een inpandige garage.
1e verdieping:
We gaan naar boven via de prachtige eiken Z-trap die toegang geeft tot een ruime hal voorzien van ingemaakt kasten. Hier vinden we 2 slaapkamers waarvan de master bedroom beschikt over een vrijstaand bad en tevens ingemaakte kasten. Beide slaapkamers werden voorzien van airco-units. Verder hebben we op de bovenverdieping nog een toilet. Via de garage is tevens nog een mooie zolder bereikbaar.

Troeven:
- 100% afgewerkt en instapklaar
- Gunstig EPC B
- Veel ingemaakte kasten die blijven staan
- Overdekt terras
- Vlakbij centrum van Geel maar toch in de mooie bosrijke omgeving van het dorpje Geel-Bel.

De woning kan elke zaterdag bezichtigd worden na afspraak tussen 9u00 en 16u00. Gelieve te bellen naar 0486/12.69.59

Get in touch