House for sale

349000€

4 bedrooms 202 square meters

Immoweb code : 11027175
Immoweb code : 11027175

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
202 square meters livable space
501 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Verrassend ruime woning met 3 slaapkerms en extra bijgebouw (te gebruiken als luxueze poolhouse/ mancave/bureau....) zoekt nieuwe eigenaars op rustige locatie te Geluwe!

Deze woning is energiezuinig ( EPC label B), voorzien van 14 zonnepanelen, centrale verwarming op gas, extra warmtepomp, is 4 jaar geleden voorzien van nieuwe facade, steenputwater,...

Vooraan de woning hebben we een ruime staanplaats. We betreden het pand en komen aan in de inkomhal. Via de stalen deur komen we aan in de zéér ruime en lichtrijke leefruimte. Alle rioleringsbuizen en vloeren werden op het gelijkvloers 4 jaar gelelden volledig vernieuwd.
Aan de linker zijde vinden we een ruime bureauruimte. Tussen de eetplaats en het salon is er een lichtstraat aanwezig. Aanpalend vinden we de ruime open keuken met eiland en ontbijthoek. Via een schuifdeur komen we aan in de vernieuwde badkamer met ligbad, dubbele wastafel, ruime inloopdouche en toilet.
Verder hebben we nog een bergruimte met inbouwkasten en een apart toilet.

Via het schuifraam komen we aan in de aangename tuin. Deze is voorzien van 2 terrassen. Zo kan je al van 's morgens tot 's avonds in het zonnetje zitten. Via het wandelpad komen we aan in bij het bijgebouw. Dit werd 4 jaar geleden gebouwd, is voorzien van verwarming via warmtepomp en is supergoed geïsoleerd. Er is voorzien van woonkamer met keuken, kamer met douche en een apart toilet.

Achter het bijgebouw hebben we nog een mooi stuk tuin, ideaal als u bijvoorbeeld kippetjes wilt he…

Get in touch