House for sale

419000€

3 bedrooms 212 square meters

Immoweb code : 11259793
Immoweb code : 11259793

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
212 square meters livable space

Description

House

Sorry, there is no English translation. Moderne woning op een toplocatie in Genk

Ligging:
De woning is zeer gunstig gelegen met een centrale ligging in Genk vlakbij de C-mine, de bruisende Vennestraat en een vlotte verbinding naar de autosnelwegen en omliggende steden.

Indeling:
Gelijkvloers: Via de inkomhal betreden we de ruime leefruimte met mogelijkheid voor een openhaard. Aan de voorzijde is een eerste slaapkamer aanwezig die momenteel als bureauruimte is ingericht. Vanuit de woonkamer leidt een doorgang naar de keuken met eetkamer. Daarnaast is er op het gelijkvloers een extra badkamer met inloopdouche voorzien. Via het grote schuifraam heeft men toegang tot het overdekte terras en tuin met garage.

Verdieping: De verlichte trap brengt ons naar de nachthal op de bovenverdieping. Hier bevinden zich twee ruime slaapkamers, waarvan één met een eigen inloopdouche. Daarnaast is er nog een aparte badkamer met inloopdouche en toilet. Tot slot is er nog een handige bergruimte voorzien voor extra opslagruimte.

Kenmerken:
Qua comfort beschikt deze woning over een grote elektrische poort aan de oprit, alsook is er camerabewaking aanwezig. Daarnaast is de woning energetisch uitgerust van 10 zonnepanelen, beschikt het over een ventilatiesysteem en automatische rolluiken. Een uniek kenmerk is de plafondhoogte, die op het gelijkvloers 2.80m bedraagt en op de verdieping 2.60m.

Bijzonderheden:
- BEN woning = Bijna Energie N

Get in touch