House for sale

299000€

4 bedrooms 129 square meters

Immoweb code : 11332800
Immoweb code : 11332800

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
129 square meters livable space
70 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
VERKOOP ONDER INSTELPRIJS***

Op zoek naar een instapklare en ruime stadswoning? Dan hebben wij misschien wel de geschikte woning voor u!
Deze topper is reeds volledig gerenoveerd in 2018! U kan dus onmiddellijk verhuizen en inrichten, als dat geen fantastisch voordeel is!!

Een ander voordeel is de centrale locatie, vlakbij verschillende faciliteiten en invalswegen, maar ook vlakbij groene ruimtes. Kortom een perfecte balans tussen stadse gemakken en toch ook een mooi stukje natuur.

Klinkt al goed, maar wordt nog beter!
Deze woning beschikt ook nog eens over een praktische indeling. Zo komen we de woonst binnen in een aparte inkomhal die toegang verleent naar de leefruimte. Geen ruime maar zeer ruime woonkamer die in verbinding staat met de keuken. U kan door middel van de glazen deuren ook kiezen om deze twee ruimtes van elkaar af te sluiten. In de moderne, uitgeruste en vooral lichtrijke keuken is er ook gedacht aan een ruim werkblad en vooral veel kastruimte, ideaal om de chefkok in u naar boven te halen. Daarnaast hebben we ook de moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich de eerste twee slaapkamers, waarvan één toegang verleent naar de zolderverdieping! Een volledig afgewerkte zolderverdieping, verdeeld in nog twee slaapkamers! Noteer dus zeker de aanwezigheid van 4 slaapkamers in deze fantastische woning!

Last but not least is er ook nog een kleine buitenruimte met praktische berging. En dan niet te vergeten,

Get in touch