House for sale

649000€

3 bedrooms 175 square meters

Immoweb code : 11343191
Immoweb code : 11343191

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
175 square meters livable space
72 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze lichtrijke herenwoning met karaktervolle gevel ligt op een toplocatie in Gent, vlakbij parken en op wandelafstand van het centrum. De woning biedt een vlotte verbinding met het openbaar vervoer (dicht bij station Gent Dampoort), scholen, winkels, en belangrijke invalswegen.

Het recent gerenoveerde huis heeft op het gelijkvloers een gastentoilet, een volledig uitgeruste keuken met moderne tegelvloer, en een eetruimte. De gezellige woonkamer op de benedenverdieping grenst aan een heraangelegd terras, en er is een technische ruimte met aansluiting voor een wasmachine.

De eerste verdieping is de master suite, met een ruime slaapkamer en een moderne badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele lavabo, en toilet. De twee overige slaapkamers zijn op de tweede verdieping. De ruime zolder biedt extra opslagruimte.

Bent u op zoek naar een gezellige, instapklare woning op een centrale locatie in Gent? Neem dan zeker contact op met ons om een afspraak in te plannen.

Deze woningen zijn ook beschikbaar onder een huurkoop formule. Wat houdt dit in? Bij de aanvang van het contract betaal je een voorschot. Tijdens het contract zijn er maandelijkse aflossingen zoals bij een normaal huurmodel. Op het einde van het contract koopt u de woning af tegen een afkoopsom. Wil je graag meer te weten komen over huurkoop? Neem dan gerust een kijkje op de website van Immolease.

Get in touch