House for sale

735000€

4 bedrooms 190 square meters

Immoweb code : 11373775
Immoweb code : 11373775

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
190 square meters livable space
52 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze charmante, centraal gelegen studentenwoning met prachtige gevel, gelegen in de nabijheid van de Vlasmarkt, Vrijdagmarkt en stadhuis, heeft 4 mooie, conforme en ruime studentenkamers en een zonnige stadskoer.
Alle kamers hebben lichtinval op voor- en achtergevel. Er is een gemeenschappelijke keuken, douchecel, 2 toiletten en een ruime koer die ook dienst doet als fietsenstalling.
Dergelijke kamers in een origineel huis zijn bijzonder in trek bij studenten omdat het meer klasse en karakter uitstraalt dan bij de grootschalige commerciële complexen die nu te huur aangeboden worden.
Alle kamers zijn altijd vlot verhuurd, meestal na de eerste bezoeker van de vrijgekomen kamer en alles is reeds verhuurd voor volgend academiejaar.
Faciliteiten liggen op wandel- en / of fietsafstand.
Een veilige en risicoloze investering met een jaarlijkse waardestijging gezien de toplocatie en ideale belegging als studentenwoning, rekeninghoudend met het grote tekort aan koten in centrum Gent!
Actuele attesten m.b.t. onderhoud cv, brandveiligheid, keuring elektriciteit, conformiteit stad Gent, bodemattest, EPC en asbestveilig zijn beschikbaar.
Ingeval van interesse en meer inlichtingen kan u mij contacteren via mail [email protected] of op tel nr 0496/616652
Geen IMMO a.u.b.

Get in touch