House for sale

379000€

3 bedrooms 155 square meters

Immoweb code : 11329155
Immoweb code : 11329155

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
155 square meters livable space
222 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in een prachtig gerenoveerde woning met een verrassend ruimtelijk gevoel. Gelegen in het hart van Wondelgem, biedt deze woning een ideale combinatie van comfortabele leefruimte en een sfeervolle tuin.

De woning biedt een ingang zowel aan de voorzijde, als aan de achterliggende doodlopende straat. Er is een aangelegde tuin, groot tuinhuis en een handige parkeerplaats achteraan. De woning is voorzien van zonnepanelen en een thuisbatterij.

Op de benedenverdieping vinden we na de inkom een gastentoilet en een wasplaats. De hal biedt ook ingang naar de gerenoveerde living met een overvloed aan natuurlijk licht dankzij de patio. De moderne keuken biedt toegang tot de tuin.

Op de eerste verdieping vinden we een gerenoveerde slaapkamer met uitzicht op de tuin en een moderne badkamer, toegankelijk via zowel de gang als de slaapkamer.

Op de tweede verdieping vinden we twee ruime slaapkamers, één aan de straatkant en de andere met uitzicht op de tuin. De zolder is toegankelijk via een ladder en biedt uitstekende opslagmogelijkheden.

Deze woning is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van modern comfort, energie-efficiëntie en een gezellige leefomgeving.

Get in touch