House for sale

419000€

3 bedrooms 139 square meters

Immoweb code : 11320426
Immoweb code : 11320426

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
139 square meters livable space
96 square meters of land
Available date : 09/01/2024

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Je betreedt de woning via een ruime gang met vrolijke tegelvloer, een nis voor fietsen, berging en een gastentoilet.
Aan straatzijde ligt de moderne keuken met Falcon-fornuis. Hieraan grenst een gezellige eetruimte met lichtstraat die overloopt in de ruime woonkamer. Een groot schuifraam biedt toegang tot de heerlijke stadstuin gericht op het zuidwesten. Deze tuin is slim ingericht zodat er altijd iets in bloei staat en er verkoeling is in de zomer.
Op de eerste verdieping bevindt zich een eerste ruime slaapkamer en een grote badkamer met toilet, ligbad en inloopdouche. Op de overloop is er een handige ruimte voor wasmachine en droogkast.
De tweede verdieping is momenteel ingericht in loftstijl met slaapkamer, bureau en mezzanine. Deze ruimte kan worden aangepast naar twee ruime slaapkamers.
De ligging van de woning is ideaal (Mobiscore 9,3/10), op fietsafstand van het centrum en treinstations. Bovendien zijn de opritten van de E40 en E17 en de tram naar het centrum vlakbij. Op wandelafstand zijn er diverse winkels, gezellige horeca en scholen. En natuurlijk de wekelijkse zondagmarkt op Ledebergplein!
Op vlak van energiezuinigheid scoort deze woning ook goed, met een EPC van 206 kwh, een condensatieketel (energieklasse A), slimme thermostaat van Nest en zes zonnepanelen.
Kijkdagen op 4 en 5 mei. Voor een afspraak kan je mailen naar [email protected].
Akte moet verlijden uiterlijk op 15/8/2024. De woning is beschikbaar vanaf 1/9/2024.
-GEEN IMMO-

Get in touch