House for sale

495000€

3 bedrooms 165 square meters

Immoweb code : 11373811
Immoweb code : 11373811

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
165 square meters livable space
108 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze lichtrijke en ruime herenwoning uit 1915 werd volledig gerenoveerd met oog voor het karakter van de woning. Het ligt op een praktische locatie in het gegeerde Gentbrugge en dit op slechts een kwartiertje fietsen van het Gentse stadscentrum.
Op de benedenverdieping is een statige traphal die uitloopt tot de berging en toegang biedt tot de kelder. De leefruimte met voleiken parket, hoge plafonds en zwartmarmeren schouw loopt uit tot in de moderne, goed uitgeruste keuken. Vanuit de leefruimte is er toegang tot de berging, een apart toilet en via een groot schuifraam het stadstuintje waar het heerlijk en rustig vertoeven is. Op de eerste verdieping treffen we een eerste ruime slaapkamer (21m2) en de badkamer (13m2) met alle comfort (dubbele wastafel, ligbad, douche, wc). Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 volwaardige slaapkamers (20 en 13 m2) en een trapluik tot de zolder.
Laag energieverbruik dankzij een nieuwe zuinige Vaillant gasketel (2023) en 10 zonnepanelen (2023).
De woning ligt in een toffe buurt met veel jonge gezinnen, op wandelafstand van de Gentbrugse Meersen. Perfect gelegen t.o.v. de E17: dicht genoeg voor een zeer vlotte verbinding, maar net ver genoeg om geen geluidshinder te ondervinden.
Kom zelf de vele troeven van deze gezellige en gunstig gelegen woning ontdekken op het bezoekweekend van 25-26 mei. Contacteer ons via [email protected] om een afspraak te maken. Bieden onder gesloten envelop, akte september 2024 – beschikbaarheid te bespreken.

Get in touch