House for sale

489000€

4 bedrooms 140 square meters

Immoweb code : 11391546
Immoweb code : 11391546

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
140 square meters livable space
110 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in de Moriaanstraat 144, ver genoeg van de drukte, maar toch vlakbij Gent-centrum. De verschillende openbare vervoersmogelijkheden, invalswegen en vele ontspanning- of cultuurgelegenheden geven dit huis een mobi-score van 9,2!

De woning is volledig tot op de ruwe baksteen gestript en heropgebouwd. Zo werden de elektriciteit, water- en afvoerleidingen en de septische put vernieuwd. Alle kamers zijn voorzien van internetaansluitingen én ruim voldoende stopcontacten. Daarbovenop werden buiten- en binnenmuren geïsoleerd en is er een ventilatiesysteem C. De daken werden gerenoveerd, extra geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. Het resultaat is een EPC A-label!

Verder is de woning volledig afgewerkt met hoogwaardige materialen zodat je in een vingerknip kan verhuizen.

Een korte trip door de woning: je komt binnen in de inkomhal. Hier kan je naar de badkamer met regendouche en dubbele lavabo, het gastentoilet, naar boven via de prachtige houten trap of naar de lichtrijke leefruimte via de steellook deur. De directe verbinding met de ruime stadstuin zorgt voor een aangenaam uitzicht. Daarnaast is er een hyperuitgeruste keuken met combioven, vaatwas, inductiekookplaat en meer. Naast de keuken heb je een bergruimte waar plaats is voor een extra koelkast, droogkast en wasmachine.

Op het eerste verdiep vind je twee ruime slaapkamers en een toilet. Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers, waarvan één met mezzanine.

Bel voor een afspraak naar 0489 91 77 14.

Get in touch