House for sale

749000€

4 bedrooms

Immoweb code : 11364978
Immoweb code : 11364978

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
592 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In een rustige doodlopende straat en op wandelafstand van het Parkbos bevindt zich deze instapklare halfopen bebouwing. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 592m2 en een bewoonbare oppervlakte van 234m2 (excl zolder en kelder).
Deze woning dateert van 1987 en werd recent (2024) met het oog op lange termijn energetisch conform gemaakt. Een van de grootste troeven is het EPC-label A, waardoor een energiezuinige levensstijl wordt gegarandeerd.
Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime inkomhal met apart gastentoilet, een bureauruimte aan de voorzijde, een lichtrijke leefruimte met open haard en zicht op de zuid gerichte en aangelegde tuin.
Aansluitend vindt u de keuken met toegang tot de wasplaats en een inpandige garage. Als extra is er via een vaste trap toegang tot een volwaardige en droge kelder van 30m2.
Een vaste trap leidt naar de eerste verdieping, waar de centrale nachthal toegang verleent naar 4 ruime slaapkamer waarvan 1 is ingericht als dressing. Verder beschikt de badkamer over een dubbele lavabo, ligbad, douche en toilet. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.
De woning is beschikbaar bij akte.

Extra troeven:
- Private en rustige ligging
- Energiezuinig label-A (zonnepanelen + warmtepomp + warmtepompboiler)
- Zuidgerichte en aangelegde tuin
- Op wandelafstand van het Parkbos De Pinte
- Onderhoudsvriendelijk

Contacteer ons op 0476/46.22.44

Get in touch