House for sale

275000€

5 bedrooms 174 square meters

Immoweb code : 11076117
Immoweb code : 11076117

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
174 square meters livable space
269 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning heeft nood aan een grondige renovatie, maar biedt tal van mogelijkheden.
De woning is gelegen op een terrein van 269 m² en kent een bewoonbare oppervlakte van 174m².
U kan de woning betreden via de inkomhall naast de woning, waardoor u zo toegang geeft tot de koer en via de koer de keuken kan betreden. U kan ook de woning betreden via de handelsruimte van 40m², deze geeft u ook toegang naar het prive-gedeelte. In het privé gedeelte komt u binnen in de grote leefruimte en de keuken. De keuken geeft u dan opnieuw toegang tot het atelier van 96m² die vroeger dienst deed als bakkerij. Deze ruimt leent zich tot tal van mogelijkheden.
Op het eerste verdiept telt men de eerste kamer die dienst kan doen als leefruimte of slaapkamer. De eerste slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer, de badkamer heeft u opnieuw toegang tot de 2de slaapkamer. Via deze kamerkomt u in een gang waar u toegang heeft tot de derde slaapkamer of u de trap terug kan nemen naar de keuken.
Op het tweede verdiep heeft men nog eens twee slaapkamers.

Na de nodige opknappingswerken is dit een ideale woning voor iemand die opzoek is naar een grote werkruimte en of winkel/kantoor.

Bij deze woning hoort ook de mogelijkheid om twee garageboxen aan te kopen. Deze bevinden zich aan de overkant. Deze worden aangeboden aan 25.000 €/box.

Get in touch