House for sale

219000€

2 bedrooms

Immoweb code : 11396993
Immoweb code : 11396993

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
214 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze instapklare, volledig vernieuwde woning bevindt zich in een rustige, doodlopende straat, op wandelafstand van het station en bushalte, diverse winkels, scholen, geldautomaat, apotheek, supermarkt, chiropractor, restaurant,….Uitstekende verbinding met openbaar vervoer naar Brussel en Geraardsbergen.
Op het gelijkvloers is er een lichtrijke living met moderne, open keuken voorzien van alle comfort en zeer praktische keukenkasten met overal uitschuifbare lades. Apart toilet. PVC ramen met dubbel hoog rendementsglas. Het huis wordt verwarmd met elektriciteit.
Op de eerste verdieping is er een ruime slaapkamer met grote ingebouwde kleerkast, alsook een vernieuwde badkamer met douche, lavabo en grote badkamerkast.
Op de bovenverdieping is er een tweede slaapkamer voorzien.
Vernieuwd, geïsoleerd dak met 2 Veluxramen voorzien van verduisteringsgordijn en muggengaas.
Achter het huis is er een aparte bergruimte met 2 verdiepingen.
Het is aangenaam vertoeven in de ruime, zonnige tuin met groot terras van ongeveer 55 m², elektrische, verstelbare overkapping van Renson. Deze is afsluitbaar met een elektrisch screen. De moestuin heeft een oppervlakte van ongeveer 33 m² en het grasperk met tuinhuis heeft een oppervlakte van ongeveer 40 m².
Betaalbare topper !Kom je graag een kijkje nemen,maak gerust een afspraak op 0486 405558.
Géén Immo !
Geen renovatieplicht.

Get in touch