House for sale

420000€

4 bedrooms 197 square meters

Immoweb code : 11385628
Immoweb code : 11385628

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
197 square meters livable space
920 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Charmante gerenoveerde eengezinswoning te koop op 9a20ca te Waarbeke, de kleinste deelgemeente van Geraardsbergen, grenzend aan Galmaarden en Denderwindeke. Geraardsbergen centrum ligt op 10 min, Galmaarden op 5 min, Ninove op 15 min, Aalst op 25 min.
Grootsteden als Brussel en Gent bereik je vlot op 45 min. Treinen kan je nemen in Geraardsbergen of Galmaarden. De bushalte is op 1 min stappen.
De woning is gerenoveerd in 2013; nieuwe vloeren, brander, verwarming, elektriciteit, trap, keuken, houtcassette met externe dubbelwandige buis en de muren opnieuw bepleisterd. De bovenverdieping is vanop 0 herverdeeld en opgebouwd.
Op de benedenverdieping vind je de inkomhal, afgesloten keuken, living en eetplaats, toilet, badkamer, (af te werken) wasplaats en een slaapkamer of bureau of speelkamer. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 ingerichte slaapkamers en een ruimte nachthal. De garage is 22,75m², met een zoldering waar er een 4e kamer van gemaakt kan worden met toegang via de bovenverdieping.
In totaliteit 197m² incl garage & zonder zolder. De beneden verdieping is voorzien van rolluiken met geïsoleerde rolluikkasten.
De tuin is zuid-gericht met 3 verharde terrassen op verschillende niveaus waarvan 1 deels overkapt met vaste stenen BBQ en buitenkeuken.
Zeker de moeite waard om te bekijken en te bezoeken!
Kijkdag op zondag 16 juni tussen 10u en 16u. Afspraak te maken via [email protected]
Heb je vragen of past de kijkdag je niet. Laat het zeker weten!

Get in touch