House for sale

200000€

3 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 11414403
Immoweb code : 11414403

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
170 square meters livable space
334 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. In het landelijke Gingelom houden we halt bij deze woning gelegen op de Katseistraat ter hoogte van nummer 12. We bevinden ons op een rustige locatie maar toch is er een vlotte verbinding naar het centrum van GIngelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en Sint-Truiden vlot bereikbaar wat maakt dat dit de ultieme gezinswoning bij uitstek is.
Deze knusse gezinswoning werd gebouwd in 1963 en is gelegen op een onderhoudsvriendelijk perceel van 3A34CA.Mits de nodige opfriswerken kan je deze omvormen tot een echte thuis!
Bij het binnenkomen van de woning komen we terecht in de ruime inkomhal. Deze leidt ons naar de ruime leefruimte en de apart eethoek. De ruime leefruimte biedt hier voldoende ruimte voor het plaatsen van een gezellige zithoek en een eettafel. Aansluitend kan men de keuken terugvinden. D Verder kan men op het gelijkvloers nog een apart toilet terugvinden.
Via de houten trap in de inkomhal bereikt men de eerste verdieping. Hier heeft de woning ons nog drie slaapkamers te bieden alsook de badkamer.
De woning is eveneens voorzien van een ruime zolder.
Bijkomende troef aan de woning is de garage!
Bovendien is de woning nog voorzien van een kelderruimte!
Contacteer ons snel op het nummer 011/98.88.98 of [email protected]
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid v

Get in touch