House for sale

275000€

3 bedrooms 139 square meters

Immoweb code : 11174910
Immoweb code : 11174910

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
139 square meters livable space
696 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Goed onderhouden woning, 3 slpks, tuin, garage, 6a 96ca

Sorry, there is no English translation. Op te frissen open bebouwing met een garage en tuin gelegen te Kapellen (Glabbeek), Kapellenstraat 18, opp 6a 96ca.

Het gelijkvloers omvat een inkomhal, een ruime woonkamer van ca. 33m2, een eetplaats, keuken, gastentoilet, een bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en een badkamer. De eerste verdieping heeft een nachthal, een apart toilet met een lavabo en drie ruime slaapkamers.
De woning heeft een zolderruimte van ca. 40m2, bereikbaar via de trekladder in de nachthal, inrichtbaar tot twee extra slaapkamers. Er is eveneens een kelder in de woning.

Een verzorgde tuin met een praktische inrit, meerdere parkeerplaatsen, een tuinhuis, serre en een bijgebouw van ca 28m2 voorzien van garage en opslagruimte.

Deze charmante, goed onderhouden woning heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca. 186m2, incl. zolder en kelder, rustig gelegen met een mooi uitzicht op de achterliggende natuur, doch slechts op 3 minuten van het levendige centrum Glabbeek en vlotte verbinding Tienen-Diest en E314.

Ben jij op zoek naar een stevige woning, die je volledig wilt opfrissen/renoveren naar jouw eigen noden en wensen? Aarzel dan zeker niet en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding.
EPC 802 : Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting - www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.
GVG-WGLK-GMO-GVKR-GVV - Meer info en foto’s op www.co-im

Get in touch