House for sale

565000€

4 bedrooms 218 square meters

Immoweb code : 11290586
Immoweb code : 11290586

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
218 square meters livable space
2176 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Charme woning met bijgebouw, 4/5 slpks, 2 bdks, tuin, 21a 76

Sorry, there is no English translation. Ruime woning met bijgebouwen en tuin gelegen te Glabbeek, Oude Diestestraat 12, opp 21a 76ca. Deze woning werd gebouwd in 1958 en grondig gerenoveerd doorheen de jaren, in 2007 werd de bestaande woning uitgebreid met een ruime inkomhal en een bureauruimte, totaal ca 33m2. Tevens werd een vergunning afgeleverd voor het oprichten een kattenpension. Dit bijgebouw van ca 84 m2 is bereikbaar via een aparte ingang, links van de woning. Geschikt voor het uitoefenen van zelfstandige activiteiten (advies te via dienst Omgeving).

Het gelijkvloers omvat een inkomhal, gastentoilet, wasplaats, een gezellige woonkamer, een ingerichte keuken, een bureau en een veranda. De eerste verdieping is voorzien van een nachthal, drie slaapkamers, een dressing en een mooie badkamer. De tweede verdieping heeft een nachthal, berging, een mooie slaapkamer met een badkamer. De kind- en diervriendelijk tuin is volledig omheind, met een panoramisch uitzicht op de natuur en omgeving. Een grote carport, garage, verschillende tuinhuizen, een bankirai terras en een praktisch bijgebouw. Deze instapklare woning heeft een totale bruikbare opp van ca. 253m2 (incl. kelder en garage), is voorzien van alle comfort en is rustig gelegen.

Een ideale eigendom voor wie op zoek is naar een ruime woning met de optie om een zelfstandig beroep uit te oefenen. Aarzel dan niet en contacteer ons voor een persoonlijke rondleiding.
EPC 295 - VG-WG-GMO-GVKR-GVV - Meer info

Get in touch