House for sale

437000€

3 bedrooms 178 square meters

Immoweb code : 10954744
Immoweb code : 10954744

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
178 square meters livable space
496 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Moderne CASCO woning met veel potentieel, 3 slaapkamers.

Vertoeven op een prachtige locatie naast het bos, met veel rust, nóg meer ruimte en alles naar eigen smaak kunnen indelen of inrichten? Het klinkt haast als een droom, maar het kan met deze woning.

Op een steenworp van het centrum van Oetingen kan deze mooie casco woning teruggevonden worden. Deze moderne woning wordt gebouwd op een perceel van bijna 5 are. Het geheel heeft dankzij het mooie ontwerp een zicht over de achterliggende velden.

Binnenkomen doen we via de inkomhal die ons toegang verschaft naar het bureau, het gastentoilet en de ruime garage. Via de trap gaan we naar de nachthal waar die uitgeeft op maar liefstdrie grote slaapkamers. Deze slaapkamers kijken uit over de tuin. De master bedroom beschikt ook over handige dressing. Eveneens op deze verdieping vinden we badkamer terug met meer dan voldoende ruimte voor een ligbad, een dubbele wastafel en een grote inloopdouche. Ook hier is een apart toilet terug te vinden.

Op de eerste verdieping kunnen we helemaal thuiskomen. Aan de voorzijde van de woning ligt de grote leefruimte van maar liefst 25 m² en een speelruimte voor de kinderen van 16 m². Aan de achterzijde van de woning biedt de grote ruimte een mogelijkheid voor een eigentijdse keuken met eiland te plaatsen naast de eetplaats van bijna 20m². zowel keuken, eetplaats, als leefruimte hebben rechtstreeks toegang tot het terras. Ze kun

Get in touch