House for sale

298000€

3 bedrooms 193 square meters

Immoweb code : 11278334
Immoweb code : 11278334

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
193 square meters livable space
1044 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Ontdek deze woning op een prachtige gelegen locatie in het rustige en landelijke Gorsem, net buiten Sint-Truiden terwijl alle voorzieningen van de stad toch binnen handbereik zijn. Met een groot perceel grond en een veelzijdige indeling biedt deze woning een zee aan mogelijkheden voor jouw droomhuis.
Je kan genieten van vrijheid en privacy in deze ruime woning, omringd door natuur. Ontsnap aan de drukte van de stad en kom tot rust in deze idyllische omgeving.

De woning biedt veel potentieel door zijn flexibele indeling en een zolder die kan worden omgetoverd tot extra slaapkamers, een bureau of hobbyruimte. Kortom, alles om aan jouw behoeften te voldoen.

Indeling:
Gelijkvloers: Een uitnodigende inkomhal leidt naar de gezellige leefruimte met aansluitend de keuken. Twee ruime slaapkamers, waarvan één momenteel is ingericht als zithoek en een badkamer met toilet en ligbad.

Eerste verdieping: Een nachthal leidt naar een ruime slaapkamer en een extra hobbyruimte. De zolder biedt volop bergruimte en extra mogelijkheden voor uitbreiding naar wens.

Verder is er nog een garage aan zijkant van de woning, waar momenteel de stookolie gevestigd is en een tuinhuisje achteraan de tuin.

Grijp deze unieke kans om jouw droomwoning te creëren in deze prachtige landelijke omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek. Kantoor: 011/70 29 70 – Mobiel: 0495 56 97 41 – email: [email protected]

Get in touch