House for sale

649000€ Old Price €699,000

3 bedrooms 188 square meters

Immoweb code : 11184667
Immoweb code : 11184667

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
188 square meters livable space
1563 square meters of land

Description

Woning op groot perceel **OPENHUIZENDAG 27/04**

Sorry, there is no English translation. ** OPENHUIZENDAG ZATERDAG 27 APRIL 2024 VAN 15U TOT 16U ** Deze charmante villa in Grimbergen biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar rust, ruimte en de mogelijkheid om te wonen én te werken op dezelfde locatie. De woning heeft vanwege zijn bouwstijl een bepaalde authenticiteit en karakter. Ze heeft een grote tuin met veel privacy en zicht op de velden. De perfecte plek om te genieten van de natuur om je heen. Bovendien is er een vijvertje in de tuin, waardoor je jezelf in een oase van rust waant. Zowel vanuit de leefruimte als vanuit de keuken heeft u zicht op en toegang tot het ruime terras en de tuin. Op de verdieping beschikt de woning over drie slaapkamers, een badkamer en een douchekamer. Er is een aparte berging. Op het gelijkvloers is er een bureau die ook zou kunnen dienen als extra slaapkamer of gastenkamer.
Naast de twee garages beschikt de woning over drie tot vier buitenstaanplaatsen, wat bijzonder handig is als je veel bezoekers hebt. Eén van de garages (36 m²) is bovendien makkelijk om te vormen tot een ruimte voor een vrij beroep of atelier, waardoor je de mogelijkheid hebt om van thuis uit te werken. De woning heeft een ietwat klassieke uitstraling, maar werd prima onderhouden.
Uiteraard heeft u de mogelijkheid om ze naar eigen smaak en stijl te moderniseren om zo in combinatie met de ligging, de tuin en de solide constructie, een mooie meerwaarde te genereren. Weet dat er op deze woning een renovatie verpl

Get in touch