House for sale

* 385000€

3 bedrooms 141 square meters

Immoweb code : 11367896
Immoweb code : 11367896
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
141 square meters livable space
268 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar energiezuinig en zorgeloos wonen? Of zoekt u eerder een moderne woning met oog op kwaliteit & comfort? Gevonden!
In een rustige straat op wandelafstand van centrum Haaltert, op een boogscheut van oprit E40, Aalst en Ninove vinden we dit uitstekend gelegen nieuwbouwproject 'Ter Eek' met 12 halfopen en gesloten bebouwingen. Elke woning in deze moderne verkaveling beschikt over 3 slaapkamers, een afgesloten privé tuin, een private berging en een autostaanplaats. Daarbovenop kan u ook in de gemeenschappelijk tuin genieten van de perfecte zuidoriëntatie met zicht op de groene omgeving. Bij de ontwikkeling werd er rekening gehouden met de woonwensen van vandaag door te werken met kwalitatieve en duurzame materialen.Zo gebruikt men 'floor to ceiling windows' voor zoveel mogelijk lichtinval en geniet je van een lage energiefactuur dankzij de zonnepanelen, de regenwaterput en de warmtepomp (vloerverwarming & koeling met ingebouwde boiler).

Indeling driegevelwoning C.4. (27D):
Via de inkomhal met apart toilet en technische ruimte komen we in de grote leefruimte met open keuken (45m²). Deze wordt in het zwart afgewerkt met een ontbijthoek, geïntegreerde koelkast, combi-oven, vaatwas en keramische kookplaat. Dankzij de ingewerkte schuiframen is er geen opstap naar het private terras met afgesloten tuin. Op de bovenverdieping vinden we 3 slaapkamers (12m² - 10,5m² - 10,5m²), de badkamer met inloopdouche, bad en dubbele lavabo en nog een apart toilet.

Get in touch