House for sale

275000€

242 square meters

Immoweb code : 10834282
Immoweb code : 10834282

Overview

242 square meters livable space
256 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een pand met tal van mogelijkheden? Lees dan hier zeker verder!

Dit pand bevat momenteel 3 woongelegenheden. De indeling is als volgt:
- Duplexappartement 1 (88m² - EPC C 294kWh): we komen binnen op het gelijkvloers in de leefruimte met kitchenette en toegang naar de badkamer die voorzien is van douche, toilet en wastafel in meubel. Via de trap komen we in de woonkamer die toegang biedt naar de slaapkamer.
- Huis (216m² - EPC D 374kWh): via de garage hebben we toegang tot de living en eetkamer die doorloopt naar de keuken. Verder vinden we het apart toilet en komen we bij de badkamer met ligbad en wastafel in meubel. De zonnige, zuidgerichte tuin (120m²) is voorzienvan een aparte ruimte die tal van mogelijkheden biedt. Via de trap komen we op de eerste verdieping. Hier vinden we een slaapkamer en de traphal naar de 2de verdieping. Er bevinden zich nog 3 ruime slaapkamers.
- Duplexappartement 2 (120m² - EPC F 540kWh): we betreden het gebouw langs de zijkant en vinden de inkomhal met wasplaats. Via de trap komen we bij het appartement met badkamer met ligbad en wastafel. Verder komen we bij de keuken en het aparte toilet. De lichtrijke leefruimte geeft toegang tot een slaapkamer. Op de 2de verdieping vinden we nog 2 kamers.

Interesse in dit pand? Neem contact met ons op voor meer info en ontdek de mogelijkheden!

Get in touch