House for sale

375000€

3 bedrooms 163 square meters

Immoweb code : 11353339
Immoweb code : 11353339

Overview

3 bedrooms
163 square meters livable space
1151 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze solide, te renoveren woning op een perceel van 11a 51ca met garagebox en tal van uitbreidingsmogelijkheden in Halle wordt u te koop aangeboden. Het pand biedt een zeer vlotte bereikbaarheid tot het openbaar vervoer, winkels, eet- en drinkgelegenheden, scholen en sport- en culturele aangelegenheden en de belangrijkste invalswegen.

Het is het mogelijk om een 2-gevelwoning bij te bouwen op het linker perceel waardoor men 2 huizen bekomt op een perceel van respectievelijk 5a 74ca en 5a 76ca (onder voorbehoud van de nodige vergunningen).

Deze woning beschikt momenteel over 3 slaapkamers. De zolderverdieping is reeds voorzien van een vaste trap, die het mogelijk maakt om de zolderverdieping verder in te richten tot een ruime slaapkamer(s) of hobbyruimte.

We betreden de woning via de inkomhal met toegang naar de kelder en leefruimte. De leefruimte, bestaande uit een zit- en eetplaats met doorgang naar de keuken. In de keuken zijn er de nodige aansluitingen om een wasmachine en droogkast aan te sluiten. We vinden er ook een apart toilet. Via de keuken heeft men een 2de toegang tot de kelder en de tuin met terras.

Op de eerste verdieping komen we via de nachthal bij de 3 slaapkamers en de badkamer met ligbad en lavabo. De vaste trap biedt een eenvoudige toegang tot de zolderverdieping die ingericht kan worden.

Verder beschikt de woning over een diepe en verzorgde tuin met een garagebox en terras. De doorgang naar de garagebox biedt veel autostaanplaatsen en een makkelijke t

Get in touch