House for sale

3 bedrooms 113 square meters

Immoweb code : 7799809
Immoweb code : 7799809

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
113 square meters livable space
337 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Kom jij in aanmerking voor een sociale woning? Dan is deze woning in de Bomanstraat in Ham een heel mooie optie. Het gaat over een halfopen woning met drie slaapkamers, een garagebox en een tof tuintje. Je woont hier zeer rustig in een straatje waar je alleen komt, als je er woont. De bushalte vind je 500 meter verderop, dus de verbinding gaat vlot!

Je komt binnen in de hal. Links vind je een lichte woonkamer van 27,3 m2 groot. Achteraan de woning vind je de gesloten keuken met toegang tot de tuin. Het tuintje is 110 m2 groot en heeft een zalig overdekt terras, bovendien geniet je van eenoostelijke oriëntatie, maar omdat de tuin open is aan de zuidkant, heb je ook 's middags een zalig zonnetje! In de tuin vind je de garagebox terug en wat opslagruimte voor het nodige materiaal. Ook binnen op de benedenverdieping vind je bergruimte terug voor voorraad!

Op de bovenverdieping vind je drie slaapkamers terug van respectievelijk 8 m2, 9 m2 en 10,8 m2 groot. Naast de slaapkamers vind je de badkamer terug met douchekabine, lavabomeubel en de aansluitingen voor de wasmachine.

De ligging van deze woning is gelegen in Kwaadmechelen, deelgemeente van Ham. Je vindt hier alle voorzieningen terug zoals basisschool, Spar, Aldi, bank, sporthal, tennisclub, ... .

Nieuwsgierig? Laat deze woonst je charmeren? Aarzel ni

Get in touch