House for sale

399000€

3 bedrooms 180 square meters

Immoweb code : 11337407
Immoweb code : 11337407

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
180 square meters livable space
385 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Volledig vernieuwde half-open bebouwing met tuin en garage!

Dit huis is rustig gelegen op wandelafstand van natuurgebied Driegoten en den Bunt.

Welkom in deze prachtig vernieuwde woning in de Petrus Van der Jeugdlaan te Hamme. De woning is dit jaar volledig vernieuwd, heeft een perceelsoppervlakte van 382m² en is volledig instapklaar.
Beneden kom je eerst in de ruime inkomhal met het gastentoilet en de houten trap die naar de bovenverdieping leidt. Aangrenzend is er toegang tot de zeer grote garage met aparte berging. Via de garage kan u doorlopen richting terras en tuin.
De eerste verdieping omvat een ruime woonkamer die als het ware baadt in het licht. De vernieuwde keuken werd open getrokken richting woonkamer en beide vormen zo een prachtig leefgedeelte. Het grote raam aan de achterzijde geeft uit op het terras. Via de buitentrap aan het terras komt u eveneens in de zuidwest gerichte tuin. Hier kan u de hele dag door genieten van zon en rust! De tweede verdieping omvat 3 mooie slaapkamers en een nieuwe badkamer met bad, inloopdouche, hang-wc en lavabomeubel.
Aan hedendaags comfort ontbreekt niets!
Bent u op zoek naar een instapklare, rustige gelegen woning die alle troeven in handen heeft? Maak dan snel een afspraak en wie weet bent u binnenkort de trotse eigenaar van deze prachtige woning!



Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw

Get in touch