House for sale

765000€

2 bedrooms 196 square meters

Immoweb code : 11363787
Immoweb code : 11363787

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
196 square meters livable space
8720 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Genesteld te midden van uitgestrekte weilanden, op een schilderachtig perceel van circa 8.750m², biedt deze prachtig gerenoveerde woning een oase van rust en charme.

Met een volledige renovatie in 2016 onderging de woning een metamorfose, waarbij elk aspect zorgvuldig werd overwogen en uitgevoerd met behulp van de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen. Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een uitnodigende eetkamer, waar grote ramen een panoramisch uitzicht bieden op de weelderige tuin. Deze ruimte fungeert als het hart van de woning en is de verbindende schakel tussen de gezellige leefruimte, met open haard, en de uitgeruste keuken.

Op deze verdieping vindt u ook een handig gastentoilet, een kelder voor extra opslag, een aparte berging en een ruime garage die ruimte biedt voor meerdere voertuigen en opslag van gereedschap en tuinbenodigdheden.

Op de eerste verdieping vinden we twee sfeervolle slaapkamers, elk met warme parketvloeren en grote ramen die overvloedig daglicht binnenlaten. De aangrenzende badkamer werd voorzien van een douche, ligbad, toilet en lavabomeubel.

Een absolute troef van deze woning is de aanwezigheid van een aangrenzende schuur van circa 100m², die de mogelijkheid biedt om de leefruimte uit te breiden of om te vormen tot een studio, atelier of werkruimte naar uw wens. Plannen voor deze uitbreiding zijn al beschikbaar en bieden tal van mogelijkheden voor verdere personalisatie en maatwerk.

Kortom een prachtige eigendom m

Get in touch