House for sale

479000€

3 bedrooms 167 square meters

Immoweb code : 11375073
Immoweb code : 11375073

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
167 square meters livable space

Description

NULL

Sorry, there is no English translation. Trendy, recente (2022) HOB met 3 slpks, tuin op 300 m² perceel op toplocatie in Hamme.
BEZOEKDAG 17/05 van 16u30 tot 20u, boek nu uw afspraak.
Deze recente, kwalitatief afgewerkte halfopen bebouwing is residentieel gelegen op een perceel van 300m² op een toplocatie in Hamme en beschikt over 3 slaapkamers, een oprit met 2 staanplaatsen en een volledig omheinde tuin.
Gelijkvloers:
Via de toegangsdeur betreden we de woning, deze biedt toegang tot een apart gastentoilet & de lichtrijke open leefruimte welke gecombineerd is met de volledig ingerichte open keuken voorzien van alle toestellen (een heteluchtoven, een microgolf, een dubbele spoelbak, een vaatwasmachine, een inductie kookplaat, een dampkap, een koelkast).
De keuken staat in verbinding met de praktische bergruimte waar er tevens aansluitingen zijn voor een wasmachine/droogkast.
Via de achterdeur en/of het schuifraam hebben we tevens toegang tot de volledig omheinde en fraai aangelegde tuin waar het steeds heerlijk vertoeven is.
De volledige gelijkvloers beschikt over vloerverwarming.
Eerste verdieping:
De ruime nachthal geeft toegang tot de 3 volwaardige slaapkamers (10,5m², 13m² en 14,5 m²).
Verder beschikt de eerste verdieping over een volledige ingerichte, betegelde badkamer voorzien van een inloopdouche, een ligbad & een wastafel in meubel.
Tot slot is er een apart toilet.
Zolderverdieping:
Deze zolderverdieping is heeft een opper

Get in touch