House for sale

679000€

5 bedrooms 292 square meters

Immoweb code : 11413846
Immoweb code : 11413846

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
292 square meters livable space
1030 square meters of land

Description

NULL

Sorry, there is no English translation. Riante open bebouwing op een perceel van 1030m² op een residentiële ligging in Hamme.
Deze open bebouwing is residentieel gelegen op een perceel van 1030m² op een toplocatie in Hamme en beschikt over 5 slaapkamers waarvan 1 momenteel gebruikt wordt als hobbyruimte, een dubbele garage met 2 staanplaatsen en een zuid-west gerichte tuin.
Gelijkvloers:
Via de toegangsdeur betreden we de woning, deze biedt toegang tot een apart gastentoilet & de lichtrijke open leefruimte welke gecombineerd is met de ingerichte keuken voorzien van alle toestellen.
Tevens is er aansluitend aan de leefruimte een bureauruimte.
Achterliggend hebben we de privatieve, fraai aangelegde, zuid-west gerichte tuinwaar het steeds heerlijk vertoeven is.
Tot slot is er een ruime dubbele garage, voorzien van twee elektrische sectionaalpoorten, een praktische bergruimte met aansluiting voor een wasmachine & een technische ruimte.
Eerste verdieping:
De ruime nachthal geeft toegang tot de 3 volwaardige slaapkamers & een badkamer.
Tweede verdieping:
Deze verdieping beschikt over een nachthal, een slaapkamer & de ruimte welke momenteel gebruikt wordt als hobby kamer welke de mogelijkheid biedt tot 2 extra slaapkamers.
Kortom, deze villa biedt een overvloed aan mogelijkheden op een uitzonderlijke residentiële locatie. Werd uw interesse geprikkeld?
Voor meer informatie of een persoonlijk bezoek kan u steeds contact opnemen - BOEK UW

Get in touch