House for sale

* 330000€

3 bedrooms 196 square meters

Immoweb code : 11004969
Immoweb code : 11004969
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
196 square meters livable space
238 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Stijlvolle nieuwbouwwoning (energiezuinige BEN woning energielabel A) gunstig gelegen in een rustige straat vlakbij het gezellige centrum van Handzame. De woning is tot in de puntjes afgewerkt, biedt een lichtrijk en open woongevoel en wordt afgewerkt afgeleverd, dus ook de volledige buitenomgeving, kortom: instapklaar! U rest nog de keuken te kiezen naar uw wensen en verhuizen maar!
De gesloten bebouwing (middelste van de 3 woningen) heeft volgende indeling: GELIJKVLOERS - inkomhal, lichtrijke leefruimte met open keuken (naar keuze in te richten, wand/eiland), vanuit de leefruimte is er directe doorgang naar de afgesloten tuin met terras, op de benedenverdieping is er ook nog een praktische berging/wasplaats, de ketelruimte en de inpandige garage, via de open trap bereiken we de BOVENVERDIEPING omvattende: nachthal, 2e apart toilet, 3 slaapkamers en moderne uitgeruste badkamer met douche, ligbad, dubbele lavabo. De BUITENOMGEVING biedt u een private oprit, de carport, een aangelegd voortuintje en de afgesloten achtertuin met terras.
Technische uitrusting: vloerverwarming met warmtepomp, zonnepanelen, regenwaterput, volledig afgewerkt muv keuken die niet is inbegrepen in de prijs.
Een instapklare gezinswoning zonder onverwachte kosten of verrassingen? Bel ons vandaag nog voor een bezoek en we leiden u graag rond!

Get in touch