House for sale

249000€

2 bedrooms 133 square meters

Immoweb code : 11348574
Immoweb code : 11348574

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
133 square meters livable space
360 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning werd in 2022 volledig gerenoveerd en is goed gelegen: rustige en kindvriendelijke wijk, op wandelafstand van Provinciedomein de Gavers, centrum Harelbeke, winkels en scholen, belangrijke invalswegen als de N36, N43, R8 en E17 in de nabijheid - op slechts een kwartiertje rijden kunt u genieten van het bruisende stadsleven in het levendige Kortrijk of Waregem.

Via de hal met gastentoilet komt u binnen in de ruime leefruimte met daarnaast de volledig geïnstalleerde halfopen keuken (koel-vries-combinatie, oven, microgolfoven, inductiekookplaat, dampkap, anderhalve spoelbak). Aansluitingen voor een vaatwasser zijn aanwezig.

De garage, droge kelder en technische ruimte met daarin de verwarmingsinstallatie, aansluitingen voor wasmachine en droogkast, dubbele spoelbak en regenwaterput bieden meer dan voldoende opbergruimte. Grote troef is de ruime en volledig omheinde tuin met uitweg. Zuidgerichte oriëntatie met 2 tuinhuizen en de mogelijkheid tot bouwen van een carport/garage.

Op de eerste verdieping vinden we twee lichtrijke slaapkamers en een kleine kamer die dienst kan doen als berging, strijkkamer,… Ten slotte is er de volledig vernieuwde badkamer voorzien van alle comfort. De volledige bovenverdieping wordt ook nog eens overdekt door de zolderruimte die toegankelijk is via een trapluik in de nachthal.

2 bezoekdagen op zaterdag 04/05 en zaterdag 11/05. Neem contact op met de eigenaar om een afspraak te maken via [email protected] of 0479/33.82.36

Get in touch