House for sale

228900€

4 bedrooms 135 square meters

Immoweb code : 11258073
Immoweb code : 11258073

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
135 square meters livable space
145 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Hasselt woning 4 slpk!

Gelegen midden in het centrum van onze prachtige hoofdstad Hasselt, en op wandelafstand van zowel alle winkels, banken en scholen als van de groene omgeving van het “Vredespark” te Hasselt , vinden we op de Spoorwegstraat 130 deze eengezinswoning met 4 slaapkamers terug.

De woning werd praktisch ingedeeld. Deze woning heeft een totale bewoonbare oppervlakte van ca.135m², zonder het veranda mee te rekenen. U leest het goed, deze woning biedt toch naast zeer veel leefruimte ook voldoende bergruimte, En circa 65m² tuin. We betreden de woning op het gelijksvloer via de inkomhal met trappenhal, deze inkomhal leidt ons verder naar de woonkamer met erachter de ruime keuken. De keuken geeft rechtstreek toegang naar de veranda die voor de tuin ligt. Het bijhorend tuintje is een surplus in deze omgeving. De badkamer en technische ruimte bevinden zich ook naast de keuken.
Tot slot wil ik nog even de 4 slaapkamers en de mooie tuin benadrukken!

Heeft u nood aan een woning, of zoekt u een centraal gelegen woning te Hasselt?
Dan vindt u hier op de Spoorwegstraat zeker uw gading.

BEZICHTIGEN KAN MAANDAG EN DINSDAG NA AFSPRAAK TUSSEN 14U EN 17U!

Deze woning wordt exclusief aangeboden door Millennium Vastgoed. Aarzel niet en contacteer ons nu om deze droomwoning te bezichtigen! Wenst u meer informatie mail [email protected] of contacteer ons kantoor op 011 21 08 21.

Get in touch