House for sale

230000€

3 bedrooms 152 square meters

Immoweb code : 11337257
Immoweb code : 11337257

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
152 square meters livable space
562 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze standaard woning in centrum Kermt is een uitstekende optie voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime woning met grote tuin en garage. Met 3 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 152 m², biedt deze woning voldoende ruimte. De woning is gebouwd in 1955 en heeft een perceeloppervlakte van 562 m².

De woning biedt, met EPC label F, veel potentieel voor renovatie en energiebesparende maatregelen. De oriëntatie van de tuin op het noordoosten zorgt ervoor dat u kunt genieten van de ochtendzon terwijl u ontspant in uw eigen tuin.

De woning beschikt over 1 badkamer en een garage, wat handig is voor het opbergen van voertuigen of andere spullen. Met zijn gunstige ligging in centrum Kermt en de ruime tuin, is deze woning zeker een bezoekje waard voor gezinnen die op zoek zijn naar een nieuwe woning.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Spreekt deze woning jou aan? Plan dan vandaag nog je bezoek in via [email protected] of via 011 96 49 96.

Get in touch