House for sale

395000€

4 bedrooms 249 square meters

Immoweb code : 11158522
Immoweb code : 11158522

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
249 square meters livable space
599 square meters of land

Description

Building consisting of two apartments! Garage and garden!

Sorry, there is no English translation. Charmante woning, voorzien van een prachtige tuin en een handige garage. Deze eigendom biedt een uitstekende gelegenheid voor zowel investeerders als gezinnen die op zoek zijn naar een veelzijdige en comfortabele woonst.
Dit gebouw bestaat momenteel uit 2 appartementen en is strategisch gelegen, op een steenworp van dorpskernen Itegem en Hallaar, dicht bij belangrijke Goed onderhouden, met een ruime indeling én voldoende natuurlijk licht!
De begane grond omvat een gezellige woonst met een halfopen keuken, een lichte woonkamer en veranda met directe toegang tot de achtertuin. De tuin is een oase van rust, ideaal voor ontspanning en buitenactiviteiten. De aanwezigheid van een garage biedt extra gemak en opslagmogelijkheden. Verder zijn er nog twee slaapkamers, de nachthal, badkamer en apart toilet.
Op de bovenverdieping bevindt zich de tweede woonst, met een vergelijkbare sfeer. Deze duplex-woonentiteit beschikt over een overdekt terras, waar bewoners kunnen genieten van het uitzicht op de groene omgeving.
Het geheel als een grote woning beschouwen behoort tot de mogelijkheden. Een zorgfunctie opnemen met voldoende privacy voor elkeen? Wonen en werken combineren? De mogelijkheden zijn legio!
Kortom, deze woning met twee appartementen, tuin en garage is een unieke kans op een veelzijdige en functionele woonervaring. Neem contact met ons op voor meer info of een bezoek en ontdek de grote potentie die deze eigendom te bie

Get in touch