House for sale

465000€

3 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 11331367
Immoweb code : 11331367

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
150 square meters livable space
400 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Prachtige nieuwbouw daterende van zomer 2022 in een rustige straat te 2223 Schriek. Deze HOB met overvloedig natuurlijk licht, waardoor elke hoek van de woning wordt verlicht. De open living creëert een naadloze overgang tussen de ruimtes. Vanuit de eetkamer en keuken is rechtstreeks zicht op de ruime en afgesloten tuin. Volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige apparatuur. Royaal terras met uitgestrekte tuin. Gloednieuw tuinhuis. Langs de zijgevel is er ook toegang naar de oprit via een poort.
Drie ruime slaapkamers. Badkamer met dubbele lavabo met lade en spiegelkast, een bad en douche. Twee aparte toiletten aangesloten op de regenput. Grote berging (aan keuken) en kleine berging (1ste verdiep) bieden voldoende opslagruimte. In de grote slaapkamer is een ingebouwde dressing aangebracht, nachthal 1ste verdiep heeft een ingebouwde linnenkast en op gelijkvloers is er een ingebouwde vestiaire in de inkomhal. Gelegen in een rustige doodlopende straat.
Zonnepanelen (E-peil 12), gelijkvloers voorzien van vloerverwarming, en op 1ste verdiep in de gang en badkamer. Voorbereidingen voor airconditioning (kabels en leidingen), batterij (berging 1ste verdiep) en een laadpaal. Muggenramen en elektrische rolluiken aan elk raam.
Leuke voortuin en een oprit voor twee auto's. Landelijk gelegen, maar in nabije omgeving van supermarkten, scholen, bank, dorpskern en leuke wandel- en fietswegen.
Vragen? Stel ze gerust.
Bezoeken kan na afspraak via mail.

Verkoop rechtstreeks via de eigenaars.

Get in touch