House for sale

249000€

2 bedrooms 155 square meters

Immoweb code : 11334073
Immoweb code : 11334073

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
155 square meters livable space
94 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Af te werken huis met 2 slaapkamers, garage en koer

Ligging:
Op een zeer rustige maar centrale locatie in Hemiksem, vinden we deze af te werken woning met 2 slaapkamers, garage en koer.
De woning is gelegen in directe nabijheid van openbaar vervoer, winkels en grote invalswegen. Op wandelafstand vindt u het ponton van Hemiksem waar u de waterbus kan nemen naar de stad.

Omschrijving:
Te midden van de prachtige omgeving van Schelleakker ontdekken we deze woning die nog wat afwerking behoeft. De toegang tot de woning bevindt zich aan de zijde van het gebouw, waarbij we worden verwelkomd door een ruime inkomhal. Op het gelijkvloers bevindt zich de woonkamer met een open keuken en toegang naar de koer. De eerste verdieping geniet van twee slaapkamers en een ruime badkamer. Ten slotte biedt de inpandige garage met een elektrische poort een handige oplossing voor het veilig opbergen van uw voertuig. Met een persoonlijke toets en de laatste afwerkingen wordt deze woning echt een plek om thuis te noemen.

EPC-attest zal nog herbekeken worden.

Bijzonderheden:
- 2 slaapkamers
- Koer
- Garage met elektrische poort
- P & G score A
- EPC-F
- Asbestvrij
- Goede ligging

“Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap v

Get in touch