House for sale

290000€

2 bedrooms 80 square meters

Immoweb code : 11349517
Immoweb code : 11349517

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
80 square meters livable space
80 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Achter deze leuke gevel bevindt zich een volledig gerenoveerd rijhuis, perfect voor starters of klein gezinnetje. Verscholen in een doodlopende straat grenzend aan het Abdijpark van Hemiksem. Ondanks deze rustgevende ligging zijn er verscheidene supermarkten op loopafstand. Verder heeft u een apotheek en bushalte op de hoek van het straat. Comfortabel parkeren van de auto is verzekerd door een grote parking bij de ingang van het Abdij bereikbaar met een wandelpad lopend in de straat.

Het gelijkvloers begint in de gang met industriële deur naar een ruime berging met apart toilet. Verder is het gelijkvloers één open ruimte met de keuken en sfeervol ingerichte woonkamer. Hieraan grenst het intiem terras bereikbaar via een schuifraam. Dit terras biedt een privé-plek om te ontspannen op zonnige zomerdagen. Met het harmonica systeem kan je de natuur dus letterlijk in huis halen door het schuifraam te openen over de hele gevelbreedte. De woonruimte is dan ook het hart van het huis, waar u kunt genieten van gezellige avonden met familie of vrienden.
Op de eerste verdieping bevindt zich de hoofd slaapkamer met een accent muur bekleed in steigerhout en een ruime badkamer met inloopdouche en vrijstaand bad. De zolderverdieping kan ingericht worden als kinderkamer of eventuele bureau. Dit is mogelijk gemaakt met een vaste trap naar deze ruimte.

Dit huis is dus ideaal voor wie waarde hecht aan rust en zonder in te leveren op toegankelijkheid. Bij interesse: [email protected]

Get in touch