House for sale

254000€

2 bedrooms 139 square meters

Immoweb code : 11160865
Immoweb code : 11160865

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
139 square meters livable space
76 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Tiptop in orde gezinswoning in een rustig enkelrichtingsstraatje pal in het centrum van Herentals. Winkels, scholen, bushaltes, treinstation, horeca en openbaar groen bevinden zich allemaal op wandelafstand.
Hoofdgebouw gelijkvloers: kleine inkomhal, living/eetkamer met parketvloer, doorlopend in een ingerichte keuken met ruim uitzicht op een zonnige koer (makkelijk om te vormen tot een groen stadstuintje). Voorbij het koertje een achterbouw met nu op het gelijkvloers een was/naai/bergkamer en op de eerste verdieping een bureauruimte.
Hoofdgebouw eerste verdieping: grote slaapkamer en een kleinere slaapkamer (of dressing) op parketvloer, plus een bescheiden badkamer met zitbad, douche en wc.
Verder is er een ruime kelder die al voorzien is van veel schapruimte.
Het geheel is altijd perfect onderhouden, tot in de kelder toe. Overal zijn er pvc-ramen van topkwaliteit met dubbel glas en voorzetrolluiken. Het buitenschilderwerk (voorgevel, gevels koer & achterbouw) is recent.
De woning lijkt ons ideaal voor wie een instapklaar huis zoekt. Door de ideale ligging is het ook geschikt voor wie (op termijn) een renovatie plant en zo bv. een strakkere, moderne look wil creëren.
Geïnteresseerden zijn welkom voor een bezoek. Graag vooraf even mailen naar [email protected]

Get in touch