House for sale

185000€

3 bedrooms 205 square meters

Immoweb code : 11175188
Immoweb code : 11175188

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
205 square meters livable space
149 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Te renoveren karaktervolle woning in het centrum Herentals.
Ligging: In het centrum van Herentals met alle faciliteiten (winkels, scholen, horeca) op wandelafstand. Goede verbindingswegen naar omliggende gemeenten en de oprit van de E313.
Indeling: Inkomhal, leefruimte, eetkamer, keuken, berging/wasplaats, badkamer, 3 à 6 slaapkamers, kelder, zolder en tuin.
Omschrijving: U betreedt deze karaktervolle woning via de trappenhal die toegang verleent naar de leefkamer en eetkamer met achterliggend de keuken en wasplaats/berging. Alle kamers hebben een karaktervolle uitstraling door de hoge plafonds, authentieke vloeren en deuren. Via de houten trap komt u toe op de eerste verdieping en hier treft u 3 slaapkamers en badkamer aan. Daarnaast heeft de woning nog een ruime zolder, te bereiken met vaste trap, die volledig in te richting is naar uw voorkeur. Mogelijks kunnen er nog 3 extra slaapkamers worden voorzien. Tot slot beschikt deze woning over een kelder en een aangename stadstuin.
Een echte aanrader voor iedereen die opzoek is een renovatieproject van een stijlvolle woning.
Bijzonderheden:
- EPC: 973 KwH/m² jaar (F)
- Raamwerk: dubbelglas/PVC
- CV op gas

“Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom

Get in touch