House for sale

625000€

4 bedrooms 222 square meters

Immoweb code : 11214212
Immoweb code : 11214212

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
222 square meters livable space
9863 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Instapklare 4slpk.-woning met magazijn (75 m²) op 98a63ca in bosrijke omgeving.

Deze ruime woning werd volledig gerenoveerd in 2011 en is gelegen in een doodlopende straat.

Ligging: Rustig gelegen aan de rand van Herentals met Grobbendonk in een doodlopende en groene straat. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit E313 zeer vlot bereikbaar.

Omschrijving: Via de inkomhal betreedt u de ruime leefruimte opgedeeld in een ruim salon, eetplaats en bureauruimte. Hiernaast is er de ruime hoogwaardig afgewerkte leefkeuken met ontbijthoek alsook de achteringang met gastentoilet en wasplaats/berging. Op het gelijkvloers is er tot slot een eerste slaapkamer alsook een badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo. Door de grote raampartijen heeft u op volledig het gelijkvloers zeer lichte ruimten met steeds een groen uitzicht. Op de verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan één met dressing en badkamer voorzien van ligbad en lavabomeubel. Verder beschikt deze woning over een kelder waar men de technieken van de woning kan terugvinden.
Aanpalend aan de woning is er een overdekt terras waar u een prachtig zicht heeft over de ruime tuin. Naast de woning staat er een werkhuis/magazijn (75 m²), een carport, een volière alsook een aparte garage, de vergunbaarheid van deze bijgebouwen worden op aanvraag toegelicht.

Bijzonderheden:
- tuin 43a57ca aangrenzend weiland 55a06ca
- ber

Get in touch