House for sale

386000€

3 bedrooms 161 square meters

Immoweb code : 11231253
Immoweb code : 11231253

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
161 square meters livable space

Description

House

Sorry, there is no English translation. Prachtige BEN-woning met tuin op een centrale locatie in Herentals
= kan aangekocht worden aan 6 % BTW*


Deze nieuwbouwwoning maakt deel uit van residentie Lino. Residentie Lino is een duurzaam project met aandacht voor kwaliteit en leefbaarheid. Het project bestaat uit 3 losstaande gebouwen van 40 appartementen. Deze BEN-woning en de multifunctionele ruimte bevinden zich in blok C van het project. Tussen de gebouwen is er voldoende bewegingsvrijheid en een prachtig aangelegde groenzone met wandelpaden die toegang verlenen tot de overdekte fietsenstallingen, appartementen en de woning.

Deze halfopen nieuwbouwwoning is rustig gelegen en geniet van alle voordelen van modern wonen. Kindvriendelijke en centrale locatie met een goede verbinding naar omliggende gemeenten, de E313 en het centrum met alle voorzieningen.
Bijna Energie Neutraal (BEN) met een maximum E-peil van 30. Het gunste e-peil wordt gerealiseerd door middel van een lucht/water warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem, groendaken enz. Op aanvraag kan u het lastenboek bekomen.

Neem ook een kijkje op www.custombuild.be/projecten/lino

Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse / G-score klasse

*indien u voldoet aan de voorwaarden Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch