House for sale

425000€

3 bedrooms 160 square meters

Immoweb code : 11304628
Immoweb code : 11304628

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
160 square meters livable space
7875 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Uniek gelegen woning met drie slaapkamers op 78A 75CA te Herentals.

Deze woning bevindt zich in een goede staat van onderhoud en is instapklaar!

Ligging: Op een idyllische groene en rustige locatie, net buiten het centrum, bevindt zich deze woning met alle faciliteiten in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 vlot bereikbaar.

Beschrijving: U betreedt deze woning via de inkomhal die toegang verleent aan de leefruimte, bestaande uit de woon-en eetkamer met open keuken. Verder bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping nog een berging/wasplaats. Vanuit de leefruimte heeft u een prachtig zicht over het gehele perceel. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers die allemaal zijn uitgerust met inbouwkasten en een badkamer. De badkamer is beschikt over een dubbele wastafel, een douche en ligbad. Via het noord georiënteerd terras krijgt u toegang tot de prachtige tuin met tal van mogelijkheden, waar het heerlijk vertoeven is!

Wie op zoek is naar een idyllisch gelegen woonst op een ruim perceel, is hier aan het juiste adres. Een echte aanrader!

Extra:
- EPC 212 kWh/m²/jaar
- Elektriciteit conform tot 2038
- 11 Zonnepanelen (4180 WP)
- Ng, Vg, GvKr, Gvv, Gmo Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch