House for sale

445000€

3 bedrooms 166 square meters

Immoweb code : 11333637
Immoweb code : 11333637

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
166 square meters livable space
350 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Energiezuinige en hoogwaardig afgewerkte woning met 3 slaapkamers en tuin.

Deze woning dateert uit 2008 en bevindt zich in een uitstekende staat van onderhoud.

Ligging: Gelegen net buiten het centrum van Herentals in een rustige en kindvriendelijke verkaveling, met alle faciliteiten in de directe omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 zeer vlot bereikbaar.

Beschrijving: U betreedt deze woning via de inkomhal voorzien van een gastentoilet, dewelke toegang verleent aan de lichtrijke leefruimte met zicht op de tuin. Langs de leefruimte vindt u de volledige uitgeruste keuken met naastgelegen bijkeuken/wasplaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan één kamer met dressing en de badkamer. De badkamer omvat een dubbele wastafel, ligbad, douche en tweede toilet. Achter de dressing op de zolderverdieping is er een stockagezolder aanwezig.

Buiten in de tuin is er een terras, een tuinhuis alsook de toegang tot de servitudeweg. Voor de woning kan u twee wagens parkeren.

Wie op zoek is naar een goed gelegen en energiezuinige woning in TOPstaat, is hier aan het juiste adres. Een echte aanrader!

Extra:
- EPC 95 kWh/m² (energiezuinig!)
- Zonnepanelen aanwezig
- Maatkasten in de prijs inbegrepen
- Airco aanwezig
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom

Get in touch