House for sale

319000€

3 bedrooms 110 square meters

Immoweb code : 11188548
Immoweb code : 11188548

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
110 square meters livable space
560 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Instapklare, goed gelegen open bebouwing met drie slaapkamers en ruime tuin te Herenthout.

Deze woning bevindt zich in een goede staat van onderhoud en heeft een grondoppervlakte van 560m².

Ligging: Rustig maar toch in het centrum van Herenthout gelegen met alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer, ...) op wandelafstand. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 vlot bereikbaar.

Beschrijving: U betreedt deze woonst via de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet, die toegang verleent aan de grote leefruimte bestaande uit de woon-en eetkamer met open keuken. Vervolgens bereikt u de berging/wasplaats met achterliggend de badkamer die beschikt over een wastafel, douche en ligbad. Op de eerste verdieping bevinden zich de drie slaapkamers en een tweede toilet. Tevens beschikt deze woonst nog over een droge kelder die ideaal is voor extra bergruimte. Tot slot om dit geheel compleet te maken is er achteraan een terras en ruime tuin aanwezig, waar het heerlijk vertoeven is!

Wie op zoek is naar een uitstekend gelegen woonst met grote tuin, is hier aan het juiste adres!

Extra:
- Elektriciteit conform tot 2043
- Centrale verwarming op gas
- EPC 451 kWh/m²/jaar
- Wg, Vergund geachte constructie, GvKr, Gvv, Gmo Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch