House for sale

329000€

4 bedrooms 196 square meters

Immoweb code : 11333647
Immoweb code : 11333647

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
196 square meters livable space
417 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze open bebouwing dateert van 1968, maar heeft in 2020 een algemene renovatie ondergaan waardoor deze voldoet aan de huidige energienormen. Er is nog ruimte om de woning verder af te werken naar eigen belangen.

Ligging: Gelegen net buiten het centrum. Het heeft een ideale ligging voor wie graag de combinatie heeft van natuur en centrum, beiden zijn op wandelafstand te bereiken.

Beschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet en komt toe in de leefruimte. De leefruimte geniet van natuurlijk lichtval en kan praktisch worden ingedeeld met een eet - en zithoek. Achteraan vindt u de keuken uitgerust met keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser, combi-oven en met zicht op de tuin. Op de eerste verdieping vindt u een badkamer voorzien van inloopdouche, enkele lavabo in het meubel en een tweede toilet. Er zijn vier slaapkamers aanwezig waarvan één doorloopkamer. De extra kamer doet dienst als bureau/berging. Via de vaste zoldertrap bereikt u de zolder, de chape en isolatie werken zijn reeds uitgevoerd alsook zijn er drie veluxen geplaatst. De kelder is ingericht als wasruimte en biedt samen met de garage stockageruimte.

Vernieuwingen 2020: ramen, deuren, elektriciteit, vaste zoldertrap, zonnepanelen, badkamer en verwarmingsketel
Vernieuwingen 2019: keuken
Geen renovatieverplichting
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom?

Get in touch