House for sale

325000€

3 bedrooms 200 square meters

Immoweb code : 11413970
Immoweb code : 11413970

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
200 square meters livable space
1126 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze uitstekend onderhouden gezinswoning, gelegen in het rustige Donk (Herk-de-Stad), biedt 3 slaapkamers, een inpandige garage en een tuin op een perceel van 11are 26ca.

Met een bewoonbare oppervlakte van circa 200m² is de woning als volgt ingedeeld:

Kelder/garage : volledig onderkelderd met bergruimte/wasplaats en een inpandige garage met automatische poort.

Gelijkvloers : een ruime inkomhal, gastentoilet met handenwasser, ruime woonkamer met gezellige zithoek voorzien van een houtkachel, eetkamer met tuinzicht, en een keuken met ontbijthoek. Verder vind je hier een nachthal, 3 mooie slaapkamers en een vernieuwde badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

Zolder : bereikbaar via een luik aan de achtergevel, ideaal voor opslag.

Buiten biedt de woning een zonnig terras met zuidelijke oriëntatie en een omheinde tuin, inclusief een automatische toegangspoort. Het uitzicht op de aangrenzende velden (agrarisch gebied) is adembenemend.

 

De woning is zeer goed onderhouden; zo werden de afgelopen jaren alle ramen vernieuwd door PVC-ramen met HR-glas , werd de badkamer volledig vernieuwd en werd de woning voorzien van airco alsook een alarmsysteem .

 

Energetisch gezien valt deze woning onder de renovatieverplichting waarbij het EPC binnen 5 jaar moet worden teruggebracht naar een D-label.

 

De woning ligt in een rustige buurt dichtbij het centrum van Herk-de-Stad, met a

Get in touch