House for sale

498000€

4 bedrooms

Immoweb code : 11228000
Immoweb code : 11228000

Overview

4 bedrooms
703 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige woning in Herselt is een droom voor het hele gezin. De riante inkomhal met een overvloed aan natuurlijk licht is een echte binnenkomer!

Lichtinval en ruimte zijn twee elementen die de woning perfect omschrijven. Vanuit de inkomhal kom je terecht is de ruime leefruimte met tal van glaspartijen. Hier aansluitend heb je de keuken, waar het niet anders is. Vanuit de keuken heb je zicht op de prachtige onderhouden tuin. Naast de leefruimte en keuken bevinden er zich op het gelijkvloers nog een badkamer, ruime slaapkamer, een handige bergruimte en maar liefst twee wc's.

De eerste verdieping beschikt nog maar eens over drie volwaardige slaapkamers, een polyvalente ruimte en een kamer met toilet, welke nog omgetoverd kan worden tot een tweede badkamer.

Bovendien is er nog een zolder met tal van mogelijkheden!

De woning heeft twee garageplaatsen en twee parkeerplaatsen, dus er is voldoende ruimte voor het parkeren van auto's. De tuin is georiënteerd op het zuiden en beschikt over een heerlijk terras waardoor je de hele dag van de zon kunt genieten.

Het energielabel C zorgt ervoor dat de woning energiezuinig is en dat je kunt besparen op je energierekening.

Benieuwd naar meer?
Neem dan vandaag nog contact op met Marta van Immolight 0476 44 13 73 om een bezoek in te plannen.

Get in touch