House for sale

389000€

2 bedrooms 206 square meters

Immoweb code : 11263607
Immoweb code : 11263607

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
206 square meters livable space
1025 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige HOB bevindt zich in het rustige en groene Blauberg, een deelgemeente van Herselt. Omringd door de prachtige natuurgebieden Averbode Bos en Heide en de Merode, is deze woning een waar paradijs voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Luister naar het vrolijke gefluit van de vogels terwijl je geniet van de rust in de tuin!

Bij binnenkomst via de charmante zij-ingang, word je verwelkomd in de inkomhal met een apart toilet en vestiaire. De woonkamer straalt warmte uit dankzij de grote ramen en gezellige houtkachel, terwijl het keramisch parket zorgt voor een knusse sfeer die makkelijk te onderhouden is.

De landelijke keuken is volledig uitgerust . De dubbele veranda biedt een prachtig uitzicht op de weelderige tuin. De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers, een bureauruimte en een luxueuze badkamer met een 2-persoons douche en ligbad.

Geniet van totale privacy in de tuin van maar liefst 10 are, compleet met een ruim terras naast de natuurlijke vijver. Ontspan in de zithoek, onder de pergola of op het groene gazon. De begroeiing is grotendeels voorzien van een automatisch bewateringssysteem. En vergeet het tuinhuis en de grote glazen serre achteraan in de tuin niet!

De woning is bijna volledig gerenoveerd in de afgelopen 6 jaar en biedt alle comfort die je maar kunt wensen. Dankzij een ruime zolder en berging is er aan opslagruimte geen gebrek. Met een ruime garage, oprit en carport is er meer dan genoeg ruimte voor al je voertuigen.

Get in touch