House for sale

385000€

4 bedrooms 278 square meters

Immoweb code : 11333093
Immoweb code : 11333093

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
278 square meters livable space
704 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Uniek en uitstekend gelegen, in een doodlopende straat in het centrum van het landelijke Ressegem vinden we deze charmante eigendom (dewelke vroeger een oud schoolgebouwtje was) met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 278m².

De woning werd begin jaren 2000 volledig gerenoveerd en sindsdien steeds up-to-date gehouden. Binnen kan je genieten van grote lichtrijke leefruimtes met op het gelijkvloers hoge plafonds.

Bij het betreden van de woning komen we in de inkomhal die links toegang geeft tot de leefruimte met salon en eetplaats. Grenzend aan de leefruimte bevindt zich de volledig uitgeruste keuken waar ruimte is voor een tweede eetplaats. Naast de keuken is er nog een handige bergruimte. Verder vinden we op het gelijkvloers nog een eerste slaapkamer en badkamer.

De eerste verdieping huisvest een zeer groot toilet dat omgevormd kan worden tot 2de badkamer, 2 slaapkamers en een derde kamer die momenteel ingericht is als mancave. Deze mancave kan uiteraard mits enkele kleine aanpassingen perfect dienst doen als vierde slaapkamer.

Tot slot beschikt de woning ook nog over een zolder die mogelijkheden biedt, tot bijvoorbeeld de creatie van extra slaapkamers, hobbykamer, polyvalente ruimte, ....

Word jij de nieuwe eigenaar van dit pareltje in Ressegem?
Contacteer ons via 053 89 99 66 of [email protected] voor het maken van een afspraak of extra informatie.

Get in touch