House for sale

525000€

5 bedrooms 226 square meters

Immoweb code : 11091179
Immoweb code : 11091179

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
226 square meters livable space
892 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
- VERKOCHT OP 1e BEZOEKDAG -

Bent u op zoek naar een stijlvolle én instapklare woning met veel ruimte? Dan is deze prachtig gerenoveerde burgerwoning op bijna 9a misschien wel wat u zoekt!

In Borsbeke, een deelgemeente van Herzele, op een groot uitgestrekt perceel, treffen we deze prachtig gerenoveerde burgerwoning aan met 2 garages en grote tuin. De uitstraling van deze karaktervolle gezinswoning is fenomenaal. Woorden schieten tekort om de sfeer en de charme te omschrijven. Tal van leuke elementen verzekeren u een unieke woonbeleving.

Deze bijzondere woning met een bew. opp. van maar liefst 226m² heeft een solide structuur, werd in 2020 volledig gerenoveerd en verkeert in een uitstekende staat van onderhoud.

Op het gelijkvloers hebben we naast een inkomhal, een leefruimte met salon en aparte eetplaats, en een lichtrijke hypergeïnstalleerde halfopen keuken. In de aangrenzende achterbouw bevindt zich een eerste badkamer met dubbele douche -en lavabo. Verder een gastentoilet, een wasplaats en traphal met originele trap die ons naar de 1ste verdieping brengt.

Op de 1e VD treffen we 3 ruime slaapkamers, een polyvalente ruimte, apart toilet en 2de badkamer met lavabo en ligbad aan. Via een vaste trap kom je tot de ruime afgewerkte én geïsoleerde zolder, die als 4de slaap- of hobbykamer kan dienen.

Verder beschikt deze woning over een kelder, 2 garages en een zeer ruim terras (deels overdekt) met plaats voor buitenkeuken, loungehoek, jacuzzi en tal van opbergmogelijkh…

Get in touch