House for sale

3 bedrooms 184 square meters

Immoweb code : 7567735
Immoweb code : 7567735

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
184 square meters livable space
982 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Heusden-Zolder staat een ruime open bebouwing te koop. Je vindt hier drie tot zelfs vier slaapkamers terug en je geniet hier van een zuidelijk georiënteerde tuin. De woning ligt op een perceel van 9a 82ca.

De woning werd gebouwd in 1953, ze kan wat gemoderniseerd worden. Geen zorgen: de verwarming, het dak en de waterketel zijn recent vernieuwd.

Op de benedenverdieping vind je een leefruimte van bijna 28 m2 groot. Hierachter ligt de klassieke, geïnstalleerde keuken. Een likje verf zal wonderen doen. De keuken geniet trouwens van airco, zalig voor die aankomende zomer! Verder vind je beneden de badkamer met lavaboen douche en twee slaapkamers van respectievelijk 15,5 m2, 18 m2. De ramen van de benedenverdieping zijn voorzien van elektrische rolluiken. Eenmaal buiten geniet je eerst van een zalig overdekt terras van 20 m2 groot. De tuin van de woning is volledig zuidelijk georiënteerd, zodat je optimaal geniet van de zon! Verder vind je hier een uitpandige garage voorzien van elektriciteit.

Op de bovenverdieping vind je de derde slaapkamer van 17,6 m2. Bovendien heb je onder het dak een mooie ruimte voor een vierde slaapkamer, deze dient nog ingericht te worden. Het dak werd vernieuwd in 2008.

De ligging van de woning is ideaal. Je woont hier vlakbij de winkels, de scholen en de autostrades. Tegelijk geniet je van een rustigere

Get in touch